Ardennen

Vakantiehuisje in de Ardennen

Bart zet de auto uit. Hij en zijn gezin zijn aangekomen bij hun vakantiehuisje in de Ardennen. Hij heeft zijn vrouw en kinderen beloofd dat hij niet aan zijn agenda gaat zitten. Een paar dagen geen afspraken, deadlines of netwerkgesprekken.  Hij stapt de auto uit en is er even stil van. Wat is de omgeving prachtig!

De kinderen rennen al naar buiten om te gaan spelen. Zij horen de vogels fluiten en er is een meertje op loopafstand. Wat heerst hier een rust, precies wat zij nodig hebben. De komende dagen gaan zij alleen maar genieten.

Een volle agenda, afspraken en deadlines. Herkent u dit? Tegenwoordig zijn wij zo druk dat we vergeten om af en toe tijd te nemen voor onszelf. Schuif dat eens op opzij en gun uzelf en uw gezin een heerlijke vakantie in één van onze vakantiehuisjes in de Ardennen. U kunt heerlijk tot rust komen en genieten van al het moois dat de Ardennen te bieden heeft. Fietsen of wandelen? Wij hebben u veel meer te bieden!

Zorgeloos genieten

Wij beschikken over een groot aantal vakantiehuisjes gelegen in de Ardennen. De vakantiehuisjes beschikken over alle benodigde luxe. Zo beschikken vele vakantiehuizen over airconditioning en bijvoorbeeld een barbecue in de tuin. Op de website kunt u per vakantiehuis bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Is er Wifi? Is er een wasmachine of bad beschikbaar? U lees het allemaal op onze website Vakantiehuisjesardennen.nl. Zo weet u wat u kunt verwachten en kunt u zich voorbereiden op uw vakantie. Het is tijd om zorgeloos te genieten van een welverdiende vakantie in de Ardennen.

Verschillende regio’s

U heeft de keuze uit verschillende regio’s in de Ardennen. Zo kunt u een keuze maken uit Henegouwen, Luik, Luxemburg en Namen. De streek Henegouwen is voorzien van prachtige bossen en meren. Dit is ideaal voor fietsers en wandelaars. Zij kunnen zich uren vermaken in de prachtige omgeving van Henegouwen.

Luik is één van de grootste steden in de Ardennen. Via de boot is de stad via Nederland goed te bereiken omdat deze aan de rivier de Maas ligt. Regelmatig worden er dagtochten georganiseerd vanuit Maastricht naar Luik. Bent u op zoek naar hoogvlakten en valleien? Dan kunt u kiezen voor Luxemburg!

Door de prachtige bossen lopen fietsroutes en wandelwegen. Langs deze fietsroutes en wandelwegen liggen vele kleine dorpjes. Leuk om even te pauzeren! Tot slot hebben we Namen. Namen is de hoofdstad van Wallonië.

Namen ligt aan de rand van de Ardennen in de buurt van Brussel. Ook voor wandelaars is Namen zeker een aanrader. Zoals u ziet is er veel keuze en ook kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen!

Aantrekkelijke prijzen

De prijzen die op de website worden weergegeven zijn de scherpste tarieven. Zo kunt u heerlijk genieten van een ontspannen vakantie in de Ardennen zonder dat u dit direct voelt in uw portemonnee. Ontspanning hoeft niet altijd duur te zijn.

Bent u ook benieuwd naar onze vakantiehuisjes in de Ardennen? Bekijk dan op de website ons aanbod. Hier kunt u ook meer informatie vinden over de regio’s.  Komt u ook genieten?

 

button zoek en boek hier uw vakantiehuisje