Wandelvakantie in de Ardennen

Wandelvakantie Ardennen

Wandelvakantie in de Ardennen

Jan heeft samen met een goede vriend een vakantiehuis in de Luxemburgse Ardennen geboekt. Hij en zijn vriend zijn fanatieke wandelaars. Ze hebben gehoord dat ze hier goed kunnen wandelen, dus daarom hebben ze samen een vakantiehuisje geboekt. De omgeving ziet er al veelbelovend uit. Kronkelende wandelwegen zorgen voor een prachtige omgeving in de buurt van hun vakantiehuisje.

Jan trekt zijn veters strak. Hij is klaar om de hele middag te wandelen door de mooie omgeving van de Ardennen! Tijdens de wandeling zullen ze enkele keren stoppen bij de dorpjes in de buurt om te pauzeren. Als ze weer terug komen bij hun vakantiehuisje gaan ze heerlijk zwemmen.  Zij kunnen niet wachten!

Wie houdt van een stevige wandeling kan goed terecht in de Ardennen. U kunt een prachtig vakantiehuis boeken in een mooie wandelomgeving. Er is een groot aanbod wat betreft het huren van een vakantiehuisje in een wandelgebied. Zo kunt u tijdens uw vakantie letterlijk de deur uitstappen naar buiten en doen wat u het liefste doet: wandelen!

De vakantiehuizen zijn veelal voorzien van alle benodigde luxe. Zo kunt u na een stevige wandeling weer lekker ‘thuiskomen’ in een fijn huis en hier lekker ontspannen. Op het terras kunt u met een heerlijk wijntje genieten van de mooie omgeving.

Op de website kunt u de vakantiehuizen in de Ardennen vinden. Per vakantiehuis staat er beschreven welke mogelijkheden het huis heeft. Zo bent u goed geïnformeerd en kunt u zich hierop voorbereiden. Indien u vragen heeft over een vakantiehuis, kunt u contact opnemen met de aanbieder. >>>Hier vind u diverse aanbiedingen>>>

Iedere wandeling is anders

U zult versteld zijn van wat de Ardennen te bieden heeft. Zowel de gevorderde wandelaar als de beginnende wandelaar kunnen zich hier prima vermaken. Tijdens elk seizoen ziet de Ardennen er tijdens een wandeling weer anders uit. Iedere wandeling in de Ardennen zal weer anders aanvoelen.

De schitterende uitzichten en prachtige meertjes zorgen ervoor dat u zich zeker niet gaat vervelen. Er zijn simpele wandelwegen voor de beginnende wandelaar te vinden. De gevorderd wandelaar kan zich ook prima vermaken met de wandelwegen die lopen door het bos en de natuur.

De steile en gladde hellingen zorgen voor kleine avontuurtjes die u niet snel zult vergeten. Al met al, een vakantiehuis boeken is het zeker waard. Ga op ontdekkingstocht in de prachtige omgeving van de Ardennen en kijk uw ogen uit!

Wandelgebieden

Een vakantiehuis in bijvoorbeeld de Luxemburgse Ardennen is zeker aan te raden aan fanatieke wandelaars. De Luxemburgse Ardennen bieden namelijk prachtige hoogvlakten en valleien. Er zijn diverse wandelwegen die door de bossen lopen. De wandelwegen zorgen voor een prachtige omgeving middel in de natuur.

Wandelaars die willen genieten van de mooie omgeving zullen zich hier prima vermaken! Tijdens het wandelen komt u heel veel kleine dorpjes tegen. Hier kunt u tijdens het wandelen even stoppen voor een hapje of een drankje. Henegouwen en Luik zijn zeker ook goede locaties om te gaan wandelen. De streek Henegouwen is voorzien van veel bossen en meren. Wandelaars kunnen zich prima vermaken in de bossen die de bekendste meren de Virelles en Eau d’Heure omringen.

Wilt u ook een vakantiehuisje boeken en genieten van heerlijke wandelingen? Wij hebben een ruim aanbod aan vakantiehuizen in de Ardennen!