vakantie met hond

Vakantie met hond Ardennen

Leukste vakantie met hond in de Ardennen.

Hier vind je alle vakantiehuisjes in de Ardennen waar honden welkom zijn. ( kik hier )

Wie een leuke vakantie met zijn hond wil hebben, boekt een vakantiehuisje in de Ardennen.  Dit prachtige gebied met zijn vele bossen, wandelpaden, stilteplekken en losloopgebieden is de perfecte locatie voor een vakantie met hond.

Via deze website kan je de mooiste vakantiehuisjes met hond in de Ardennen boeken. Ook voor een vakantie met 1,2 of 3 honden. En dat maakt het boeken van een vakantie in de Ardennen nog meer bijzonder want, zeg nu zelf, als je hond veel plezier heeft, heb je het zelf nog beter naar je zin. Als je een vakantiehuisje in de Ardennen gaat boeken en de hond gaat mee, is het wellicht een aanbeveling om een huisje in de Luxemburgse Ardennen of Henegouwen te boeken. In die 2 regio’s vind je vele bossen, wandelpaden en losloopgebieden. Daar vind je ook een aantal vakantiehuisjes met omheinde tuin of omheind terras en dat maakt een vakantie met hond in de Ardennen nog aantrekkelijker. Want als je hond veilig in de tuin kan rondlopen, geniet jij extra van je welverdiende vakantie.

Een vakantiehuisje met hond in de Ardennen selecteren.

Om optimaal te kunnen genieten van een vakantie met hond in de Ardennen, is het belangrijk om dat vakantiehuisje te selecteren wat past bij jouw voorkeur, je mede reisgenoten en die van je hond. Even een aantal belangrijke overwegingspunten en tips op een rij.

-als er kinderen mee gaan, boek dan een kindvriendelijk vakantiehuisje in de Ardennen, ook de omgeving moet geschikt zijn voor kinderen

-als je met 2 of 3 honden op vakantie wilt, boek dan een vakantiehuisje die volledig is ingericht op honden, de meeste huiseigenaren van hondvriendelijke vakantiehuizen houden van honden en zijn zelf het gelukkige baasje van een hond

-geef bij het reserveren van het vakantiehuisje duidelijk op dat je 1, 2 of 3 honden mee neemt op vakantie. Controleer of dit op het bevestigingsformulier vermeld staat. Het geeft je zekerheid dat in het door jou gehuurde vakantiehuisjes Ardennen ook daadwerkelijk honden welkom zijn.

Een weekendje weg met de hond.

De Ardennen lenen zich natuurlijk ook voor een weekendje wet met de hond. Binnen een paar uur rijden vanaf het zuiden van Nederland ben je in het hart van de Ardennen. Dat maakt een korte vakantie met je hond in de Ardennen gemakkelijk en eenvoudig. Je kunt zo je vakantie met hond in de Ardennen ook last minute boeken.