Familieweekend Ardennen

Vakantiepark Niederwampach

 Een familieweekend Ardennen boeken.

Een familieweekend Ardennen is altijd in de roos. Nergens anders zo dicht bij huis vind je zulke mooie bossen, valleien, mogelijkheden activiteiten en mooie vakantiehuizen. Veel families boeken dan ook voor hun familieweekend een vakantiehuisje in de Ardennen.

Op de website vakantiehuisjesardennen.nl hebben we niet alleen het grootste aanbod vakantiehuizen en vakantiebungalows verzameld, voor groepen vindt u er een uniek aanbod groepshuizen. Een groepshuis is in feite een groot vakantiehuis met speciale faciliteiten. Zo een groepshuis in de Ardennen is dan ook perfect voor een familieweekend want deze kan ook voor een lang weekend ( vrijdag tot en met maandagochtend ) gehuurd worden. En omdat grote vakantiehuizen en groepshuizen zijn ingericht op een verblijf met kinderen en volwassenen, kan hier met een gerust hart een familieweekend met 3 of 4 generaties gevierd worden. Het zal u als familie nergens aan ontbreken.

Familieweekend Ardennen 10 of 12 personen?

Een familieweekend in de Ardennen organiseren voor 10 of 12 personen en op zoek naar een sfeervolle overnachtingsmogelijkheid?  op deze website vind je een groot en zeer gevarieerd aanbod vakantiehuisjes Ardennen voor 10 of 12 personen.  Je kunt een 12 persoons vakantiehuisje boeken met bijvoorbeeld 4 slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer en recreatie ruimte maar ook als groep op zoek gaan naar een groter huis. Boek bijvoorbeeld als groep van 12 personen een groepshuis voor 16 of 18 personen. Dan heb je veel meer ruimte en privacy!  Het belangrijkste voor wat betreft het huren van een vakantiehuisje of groepshuis is de ligging, de faciliteiten van de accommodatie, de tuin en terras en de wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving. Kijk daarom altijd naar de mogelijke activiteiten en de omgeving voor u een vakantiehuis of groepshuis boekt.

Op zoek naar een familie weekend accommodatie grote groep?

Als je op zoek bent naar een accommodatie voor een grote groep, is het altijd raadzaam dit minimaal een half jaar voor aanvang van het familieweekend te doen. De belangstelling voor accommodaties voor grote groepen in de Ardennen is namelijk zéer groot. U kunt overigens bij ons ook accommodatie tot 30 a 40 personen voor uw familieweekend Ardennen boeken.  Ook voor een groepshuis in de Ardennen met privé zwembad.

Wat is er te doen in de Ardennen?

In de Ardennen is van alles te beleven. En dat gaat verder dan wandelen of fietsen. Ga bijvoorbeeld kanoën, mountainbiken, rotsen beklimmen of boek een outdoor activiteit voor je weekend bij een gespecialiseerd organisatie bureau. Steden zoals Durbuy of Luik zijn zeer geschikt om te bezoeken en van bijvoorbeeld een familie diner te genieten want eten en drinken tijdens een familie weekend is ook in de Ardennen zeker een hoogtepunt.