Natuurhuisje in Houyet

In deze gezellige gezinsvakantiewoning in het hart van de Ardennen kunt u samen tijd doorbrengen en genieten van de prachtige omgeving, de fascinerende openhaard en het plezier van een heerlijke maaltijd. Meteen na binnenkomst ontdekt u een ruim en gezellig interieur dat u zeker zal bekoren. Deze voormalige schuur uit de vorige eeuw is volledig opnieuw ingericht door Igor, een kunstenaar-schrijnwerker uit Ferage en een fervent liefhebber van hout! Hij heeft een ware osmose tussen de mens en de natuur weten te creëren. Deze kunstenaar heeft zijn stempel op de hele vakantiewoning gedrukt, waar de natuur eveneens alom aanwezig is. De eigenaresse woont in de andere vleugel van de schuur die totaal gescheiden is van de vakantiewoning en zorgt vooral voor een hartelijk welkom. De streek biedt veel activiteiten: wandel- en ATB-tochten op bewegwijzerde routes van meer dan 150 km in het bos, paardrijdtochten op korte afstand, de Lesse afdalen in een kajak vanuit Houyet (op 3 km), bergbeklimmen op de beroemde site van Freyr (op 12 km), archeologische sites te Furfooz (op 15 km), historische en toeristische bezichtigingen van de citadellen van Dinant en Namen (op 20-25 km), de grotten van Han (op 15 km) en natuurlijk de onontbeerlijke gastronomische etappes.

Lees verder...

Houyet
Product
 

Natuurhuisje in Houyet

Welkom in dit sprookjesachtige natuurhuis! Het is een negentiende eeuwse hoeve die volledig gerenoveerd werd en nu een nieuwe bestemming kent als gite. Met respect voor oorspronkelijke materialen werd de stal omgebouwd tot een natuurhuis met zeven slaapkamers, waarvan zes met een eigen badkamer. In de rechtervleugel van het gebouw is een extra zaal en keuken, die apart gehuurd kan worden. De zaal is uitgerust met een groot projectiescherm en een prachtig zonneterras. Ideaal om als bedrijf ten midden van een landelijke, Ardeense omgeving je seminarie te houden. Deze locatie ligt in een meander van de Lesse, tussen de velden en de bossen en heeft hierdoor een zeer geïsoleerde ligging met een sfeeëriek uitzicht. Het natuurhuis is volledig aangepast voor rolstoelgebruikers. Binnen het gebouw is een lift en één kamer heeft een aangepaste badkamer.

Lees verder...

Houyet
Product
 

Duo

Vakantiechalet Duo ligt aan de rand van vakantiepark Le Cheneau. Het park ligt op een plateau in de buurt van de Lessevallei. Er loopt een zijriviertje van de Lesse op een paar honderd meter van het park. Hierin kan in de zomer rustig gespeeld worden. Het gebied is bosrijk en heeft veel te bieden. In een straal van 25 km liggen de grotten van Han, het Wilpark, de Grot Lorette in Rochefort, Recreatiepark Chevetogne en natuurlijk de schitterende Maasvallei bij Dinant. U kunt gaan kajakken op de Lesse of mountain biken door het gebied. Wandelaars zullen het hier zeker naar de zin hebben. Het parkje is zeer rustig en elk huis beschikt over minimaal 500m eigen tuin. U heeft ook uw eigen parkeergelegenheid. In vakantiehuis Duo kunt u ook genieten van de driepersoons sauna en de luxe stoomcabine.

€ 351.00

Lees verder...

Houyet
Product